FAQ

Welk overlast kan ik verwachten van de werkzaamheden?

  • Parkeerproblemen; ​wij verzoeken u op de planning te kijken wanneer we bij u in de straat zijn en parkeer dan uw auto niet in de buurt van putten en of afzettingen. Het is verstandig uw auto in een andere straat te parkeren, waar we niet aan het werk zijn. 
  • Geuroverlast; wij verzoeken u op de planning te kijken wanneer we bij u in de straat zijn. U dient dan uw toilet met de deksel af te sluiten, het kan namelijk voorkomen dat het water in de toilet op spat. Wanneer u gueroverlast ondervindt spoelt u dan het toilet door en laat wat water door uw wastafel, gootsteen of douchebak stromen.

Hoe lang gaan de werkzaamheden duren?

  • Voor een actuele planning verwijzen wij u naar de planning. Per keer zullen we maximaal twee uur per locatie bezig zijn. Het kan voorkomen dat we meerdere keren op de locatie terugkomen.

Is mijn woning bereikbaar tijdens de werkzaamheden?

  • We proberen onze voertuigen zo neer te zetten dat uw woning bereikbaar is. In enkele gevallen kan het voorkomen dat uw straat tijdelijk van een kant is afgesloten. In geval van noodsituaties zullen we ten alle tijden zorgen dat de woningen bereikbaar zijn. Vooralsnog zullen er geen omleidingen noodzakelijk zijn.

Kan ik gebruik maken van het toilet tijdens de werkzaamheden?

  • U kunt gewoon gebruik maken van het toilet tijdens de werkzaamheden, mocht dit niet het geval zijn zult u hierover apart worden geïnformeerd.

Kan ik gebruik maken van douche/bad, wasmachine en vaatwasser tijdens de werkzaamheden?

  • U kunt gewoon gebruik maken van douche/bad, wasmachine en vaatwasser, mocht dit niet het geval zijn zult u hierover apart worden  geïnformeerd.

​Ik heb geen brief ontvangen klopt dat?

  • Dat kan. We hebben alleen bewoners geïnformeerd die aangesloten zijn op de riolering waarin wij werkzaamheden uitvoeren. Mocht dit niet het geval zijn neem dan contact met ons op.

Worden er ook graafwerkzaamheden uitgevoerd?

  • Nee, deze worden niet uitgevoerd. Wij kunnen alle werkzaamheden uitvoeren via de putten die in de weg liggen.

Wie kan ik bereiken als ik vragen en of klachten heb?

  • Bij vragen en/of klachten kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website. Bij calamiteiten kunt u ten alle tijden contact opnemen met het nummer dat vermeld staat op de homepage en op de brief ​.

Innovatief

ONDERGRONDS

Disclaimer
Links

Informatie aanvragne

Vraag hier uw informatie aan
ontvang binnen 24 uur een reactie.

Privacy Statement

vandervalk+de groot
vandervalk degroot footer
logo goed